ЗСУ показали, хто господар в Азовському морі (фото)

На узбережжі Азовського пройшли військові навчання української армії.

Фото:прес-служба штабу Операції Об'єднаних сил

У вівторок, 3 липня, збройні сили України провели навчання в районі проведення операції Об'єднаних сил, на узбережжі Азовського моря, в якому останнім часом почастішали провокації російських силовиків. Про це повідомляє мобільна прес-група штабу ООС, зазначають Патріоти України.

За легендою навчань, противник намагався здійснити висадку десанту на ділянку узбережжя Азовського моря. Відзначається, що танкова рота і механізований взвод бригади були підняті по тривозі і знищили умовного противника.

Бойові машини стріляли на відстань від чотирьох до шести кілометрів з закритих бойових позицій.

Особливостями бойових стрільб було те, що частина мішеней перебувала на морі, а це, як повідомляється, ускладнює роботу для танкістів. Потрібно було ставити загороджувальний вогонь, а потім по точним координатам знищувати противника.

"Всі елементи оперативної побудови Об’єднаних Сил та бойового порядку наших військових частин щодня тренуються діяти в разі виникнення будь-якої ситуації, у тому числі і у разі спроби наступу противника, висадки морського десанту та інше. Цього разу наші сили тренувалися діяти на Азовському узбережжі. Я переконався, що підрозділи резерву Об’єднаних сил треновані, вміють діяти по ситуації і влучно стріляти", - заявив присутній на навчаннях командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...