ЗСУ відбили атаку: Наступ закінчився для ворога швидко - 18 убитих, більше 20 поранених - волонтери

​У перші дні місяця «гібриди» Путіна спробували перейти у наступ, проте бійці ЗСУ виявились готовими. Зупинили і відкинули окупантів.

Про це повідомили волонтери фонду «Вернись живим», зазначають Патріоти України.

У перші дні липня прифронтову зону Луганської та Донецької областей в черговий раз сколихнули потужні обстріли.

Попри “перемир’я” снаряди калібру 120 мм десятками (і навіть сотнями) летять в сторону наших оборонних позицій та у тил. Ворог цинічно атакує, проте нашим захисникам вдалося відбити спробу наступу на одному з напрямків.

Найгарячішими точками залишаються Водяне, Красногорівка, Авдіївка та її околиці. Хоча минулої доби щільність вогню дещо спала. Відновились обстріли на Дебальцівському напрямку.

Північніше на Луганщині регулярна армія окупанта ніяк не може вгомонитись, обстрілюючи населені пункти Жолобок, Кримське та Трьохізбенку. Подекуди ворог нахабно йде в наступ.

До такої зухвалості противника наші захисники вже звикли. На позиціях, оснащених тепловізорами, безпілотними апаратами та системами прослуховування, зустрічають його “щиро”, по-українськи.

Відтак, один з таких наступів закінчився для ворога швидко, із підсумком: 18 загиблих, понад 20 тяжко поранених та декілька одиниць знищеної техніки (одну з них ви бачите на фото, а також кинуту амуніцію і забезпечення).

Але не на всіх ділянках фронту наші хлопці в достатній кількості оснащені сучасними засобами визначення противника. Та і не від всіх видів озброєння можна захиститися... Внаслідок ворожих обстрілів за останні дві доби загинули 2 наших захисників.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...