Звідки гроші? Дружина Матіоса володіє шикарним маєтком на Київщині (фото, документи)

Окрім житлового будинку до складу маєтку також входять будиночок охорони, альтанка, погріб, власна свердловина та каналізаційний колодець.

Маєток Ірини Барах на карті. Ілюстрація: Наші гроші.

Дружина головного військового прокурора України Анатолія Матіоса володіє будинком у Козині (Обухівський район Київської області) по сусідству з маєтками братів Клюєвих, які нині знаходяться у розшуку. Про це свідчать дані з бази даних власників елітної нерухомості Гарна хата, передають Патріоти України.

Матіос побрався з херсонською бізнесменшою Іриною Барах у листопаді 2014 року, коли вже був заступником генпрокурора та очолював військову прокуратуру. За півроку до весілля наречена оформила ділянку площею 0,31 га та житловий будинок площею 519 м на ПП «Поліекспо». Окрім житлового будинку до складу маєтку також входять будиночок охорони, альтанка, погріб, власна свердловина та каналізаційний колодець.

Засновником фірми «Поліекспо» є ТОВ «Таврійська перспектива», основною власницею якого і є сама Барах. При цьому Барах орендує вказану нерухомість у власної фірми «Поліекспо». Право власності на нерухомість оформлено на підставі договору-купівлі-продажу від 2009 року. Хто був попереднім власником та за яку суму було придбано будинок і землю – невідомо.

Барах має адресу провулок Кедровий, 12. Клюєви зареєстровані поруч – у Андрія маєток площею 2 310 кв по пров. Кедровий, 2, у Сергія площею 2 584 кв м по пров. Кедровий, 4. Нагадаємо, правоохоронні органи формально розшукують братів Клюєвих. При цьому прокуратура не змогла відсудити у Андрія Клюєва його землю.

Обидва брати зараз розлучаються з дружинами. Три тижні тому Обухівський суд присудив дружині Сергія Клюєва Ірині 451 млн грн., вищевказаний маєток у Козині та Mercedes-Benc S500L (2007 р.в.). У Андрія Клюєва результати процесу наразі невідомі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...