Звільнення та суворі догани: Полторак покарав командирів частин через неякісне харчування бійців

2 керівники частин звільнені від посад, 5 попереджені про повну службову невідповідність, 2 знижені на посадах, 3 отримали сувору догану, ще 8 - догану.

Степан Полторак. Фото: mil.univ.kiev.ua.

Міністр оборони Степан Полторак притягнув до дисциплінарної відповідальності 23 командири військових частин за погану організацію харчування військовослужбовців. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Міноборони.

Рішення було прийнято за результатами перевірки низки військових частин. 2 керівники частин звільнені від посад, 5 попереджені про повну службову невідповідність, 2 знижені на посадах, 3 отримали сувору догану, ще 8 - догану.

"Після проведення перевірок у певній кількості військових частин було виявлено низку порушень. Це стосується і обліку особового складу, і якості продуктів харчування, а також якості самої послуги з харчування. Це неприпустимо. Тому я прийняв жорсткі рішення щодо тих осіб, дії яких призвели до таких наслідків. Я не бачу кар'єрного росту для командира, який байдуже ставиться до своїх підлеглих. За організацію харчування персональну відповідальність має нести командир", - підкреслив Полторак.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...