Звинуватили у "вандалізмі": Окупанти затримали юнаків за підняття українського прапору в Луганську

Ініціатором цих нібито "актів вандалізму" в самоназваній "республіці" назвали луганчанина, який кілька років жив у Вінниці й повернувся до рідного міста.

Підлітків звинуватили у піднятті прапора в окупованому місті. Ілюстрація: соцмережі.

У так званому "Міністерстві внутрішніх справ" самопроголошеної терористичної організації "ЛНР" заявили про затримання в Луганську трьох 18-річних юнаків за "акти вандалізму", а саме - "підняття прапора України, малювання українських прапорів на будівлі школи, розфарбований і повалений пам'ятник Жукову і розбите скло школи". Про це повідомляють ресурси терористів, передають Патріоти України.

У "ЛНР" заявили, що інцидент стався 21 липня, коли "троє невідомих били шибки у луганській школі №36", в якій навчалися. Також бойовики заявляють, що юнаки були в стані алкогольного сп'яніння.

Крім того, "актами вандалізму", вчиненими хлопцями, в так званому "МВС ЛНР" називають зображення українських прапорів на будівлі тієї ж школи, і в університеті Даля - підняття на флагштоку прапора України, "зрізавши трос, щоб не було можливості прибрати цей прапор".
У "ЛНР" також заявляють, що наступного дня троє юнаків розфарбували пам'ятник маршалу Жукову, встановлений на території навчального закладу, "а через дві доби й зовсім повалили постамент на землю". Ініціатором цих нібито "актів вандалізму" в самоназваній "республіці" назвали луганчанина, який кілька років жив у Вінниці й повернувся до міста.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...