Антикорупційний прокурор Холодницький: "У кримінальній справі підозрюваного в сепаратизмі вимагали хабар від мого імені" (відео)

Кримський екс-депутат Василь Ганиш, за версією слідства, сприяв російській окупації Криму.

Екс-депутат Криму В.Ганиш. Фото: ru.krymr.mobi.

Процесуальний прокурор у кримінальному провадженні за обвинуваченням у державній зраді екс-депутата кримського парламенту Василя Ганиша, прикриваючись ім'ям Назара Холодницька, говорив з підсудним про зміну статті обвинувачення. Про це розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, колишній перший заступник прокурора АР Крим Назар Холодницький, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Антикорупційний прокурор України зізнався, що довідався про торги Ганиша з прокурором лише в лютому цього року.

"До мене доходили чутки, що процесуальний прокурор прикривався моїм ім'ям і говорив, що ці гроші "беруть" під мене. Це є класичною схемою всіх, що ми завжди беремо під начальство, треба комусь нести. Мною прикривалися, але це було на рівні розмов", - відповів Холодницький на питання журналіста про корупційну складову в справі Ганиша.

Говорячи про свою роль у кримінальному провадженні проти Василя Ганиша, Назар Холодницький заявив, що був "медійним обличчям цієї справи", знаходив свідків, але жодного разу не зустрічався з підсудним особисто.

"У мене з Василем Ганиша не було жодної зустрічі. Про витік інформації про зустріч для дачі хабара краще запитати у тих, хто цю справу вів ... Але я знаю, в цій справі були нехороші течії", - сказав Холодницький.

Нагадаємо, 28 квітня 2015 року екс-депутата Верховної Ради АР Крим Василя Ганиша затримали на пропускному пункті Каланчак в Херсонській області співробітники СБУ. На наступний день Печерський районний суд Києва прийняв рішення про застосування запобіжного заходу для Ганиша у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів без права виплати застави.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...