Багатостраждальне е-декларування: У НАЗК обіцяють найближчим часом змінити форму е-декларації

Коли саме буде здійснено технічне коригування форми е-декларації і приведено її у відповідність з законом в Нацагентстві не уточнили.

Е-декларування знову зависло у повітрі. Фото: glavcom.ua.

Нацагентство з питань запобігання корупції найближчими днями затвердить і передасть на реєстрацію в Мінюст зміни в форму електронної декларації доходів чиновників. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК у Facebook, передають Патріоти України.

У середу відбулась спільна нарада, на якій були депутати Верховної Ради, представники Генпрокуратури, НАБУ, МВС, Мін'юсту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.

"Учасники зустрічі вирішили спільно виробити зміни до форми декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які будуть затверджені Національним агентством з питань запобігання корупції та зареєстровані в Міністерстві юстиції України найближчими днями", - сказано у повідомленні.

"Відповідно до цього рішення, з метою усунення всіх критичних аспектів подання електронних декларацій, в найкоротші терміни буде здійснено технічне корегування форми е-декларації", - повідомляють у НАЗК.

Нагадаємо, згідно з рішенням Національного агентства від 18 серпня 2016 року № 1, початком роботи системи декларування є 01 вересня 2016 року.

Як відомо, раніше в НАБУ заявили, що детективи припинили заповнення електронних декларації через невідповідність форми декларації тій, що була затверджена НАЗК.

Станом на 19 жовтня лише дев'ять народних депутатів подали електронні декларації.

Захищати начальство не було вже кому: Бійці Третьої штурмової бригади полонили двох російських командирів, що поклали своїх підлеглих в ході атаки українських позицій

неділя, 12 травень 2024, 0:55

Бійці Третьої окремої штурмової бригади біля населеного пункту Райгородок на Луганщині взяли у полон заступника командира роти і старшого сержанта 752-го полку РФ. Про це 11 травня повідомляє пресслужба бригади. Зазначається, що під час спроби штурм...

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...