Байден і українські екстремісти: РосЗМІ підірвав гучний фейк

Російська пропаганда у виступі Джо Байдена у ВР "почула" заяви нібито про участь "Правого сектора" і "Свободи" у виборах на Донбасі.

Ілюстрація:www.kompasinfo.comРосійські інтернет-видання повідомили, що США нібито висунули вимогу про участь "Правого сектора" у виборах у Донецьку та Луганську. Про це пише Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

Восьмого грудня після виступу віце-президента США Джо Байдена у Верховній Раді України російські сайти повідомили, ніби США вимагають участі "Правого сектора" у виборах у Луганську та Донецьку.

"Віце-президент США Джо Байден під час виступу у Верховній Раді озвучив план проведення виборів на Донбасі, який вражаюче нагадує всі тези, озвучені раніше представниками офіційного Києва.

Наприклад, про участь у виборчій кампанії українських партій, серед яких, наприклад, згадуються такі екстремістські проекти, як "Правий сектор" і "Свобода", - сказано в повідомленні на сайті "Політнавігатор".

Насправді ж, під час свого виступу американський віце-президент жодного разу не згадував ні про "Правий сектор", ні про якусь іншої конкретну партію.

Говорячи про проведення виборів на Донбасі, віце-президент США підкреслив важливість "забезпечення вільного доступу для ЗМІ та українських політичних партій, які повинні мати право конкурувати на виборах".

Також Байден зазначив, що Росія повинна натиснути на сепаратистів для скасування незаконних виборів і забезпечення проведення виборів на Донбасі згідно з українським законодавством.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...