Бесіда з Тіллерсоном подіяла: Яценюк з "Народним фронтом" здадуть і свого нардепа, і чужих

В.о. голови регламентного комітету, "фронтовик" Павло Пинзеник, за твердженнями експертів, підсунув "велику свиню" Арсенію Петровичу напередодні візиту високих гостей зі США.

Антон Геращенко. Фото:argumentua.com

Парламентська фракція "Народного фронту" підтримає зняття недоторканності з шістьох нардепів, на яких відповідні подання внесла Генпрокуратура. Про це журналістам після засідання фракції повідомив нардеп Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

"Я впевнений, що (фракція, - ред.) буде підтримувати", - заявив Геращенко. На уточнююче запитання, чи всі подання будуть підтримані, він запевнив, що так.

"Я впевнений, тому що наша фракція стояла на тому, що депутатської недоторканності не повинно бути ні в кого", - додав Геращенко.

Крім того, "Народний фронт" наполягатиме, щоб у четвер разом з поданнями було розглянуто проект про зміни до Конституції про скасування депутатської недоторканності.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...