Блокада Криму: Муждабаєв спрогнозував, чим все закінчиться

Журналіст впевнений, що світ нарешті відкриє очі на етноцид кримських татар, який Росія проводить на анексованому півострові.

Ілюстрація:www.bbc.com

У Криму відбувається геноцид кримських татар, проте знищити корінних жителів півострова нікому не вдасться. Про це у своєму блозі на ТСН написав заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, повідомляють Патріоти України.

"Хотілося б довести до відома тих, хто влаштовує масові репресії: цього у них не вийде. Вчіть історію, панове. Кримські татари переживали і страшніші часи, при цьому ніколи не брали в руки зброї, - і, зазнавши величезних втрат, вижили .

А от показати всьому світу реальну картину життя в Криму - вже виходить. Упевнений, світ відкриє очі і перестане робити вигляд, що нічого не відбувається. А відбувається в Криму звичайний етноцид. У Європі. У третьому тисячолітті ", - висловився він.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...