"Чому дві пусті декларації за два роки?" - питання журналіста викликало істерику у радника Авакова - "Вы негодяй, подонок и тварь" (відео)

Зоряну Шкіряку не сподобалося питання про те, на які кошти він живе останні два роки.

Зорян Шкіряк. Фото: скріншот

Одіозний радник міністра МВС Зорян Шкіряк влаштував бійку в стінах парламенту і грубо образив представника громадської організації "Без Парканів". Інцидент став розвиватися після того, як Шкіряку поставили запитання про те, за рахунок чого він живе, оскільки останні два роки радник міністра МВС абсолютно не надає жодних даних про свої доходи. Інцидент можна побачити у відео, викладеному на Youtube 17 каналом, зазначають Патріоти України.

На перших хвилинах відео відразу видно, що питання Шкіряка явно нервує, також як і його молоду супутницю. Спочатку Шкіряк намагається поводитися чемно, уважно слухає і навіть намагається відповісти згідно свого статусу.

Однак розуміє, що його слова - фікція. Шкіряк, образивши громадського працівника, намагається від нього стрімко втекти.

Громадський працівник його наздоганяє і знову намагається отримати відповідь на питання, чому вже два роки поспіль декларації Шкіряка порожні, і за рахунок яких коштів живе радник глави МВС. Питання грошей явно нервує Шкіряка, по обличчю видно, як він нервує.

Тут в розмову вступає його молода супутниця, яка починає руками закривати об'єктив камери і хамити. "Я громадянин України, я маю право знати, за рахунок чого живуть чиновники", - закликає Шкіряка активіст.

Однак Шкіряка це нервує ще більше, він просить втрутитися в те, що відбувається охорону, обзиває молодого журналіста твариною, негідником, "сєпаром" тощо. Його супутниця навіть робить кілька спроб вдарити громадського працівника.

"Ви сепаратист, негідник, покидьок і тварюка", - закінчує своє спілкування з активістом радник глави МВС.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...