"Даешь референдум!": Кум Путіна палко підтримав ідею Яценюка

Послання Яценюка, озвучене у зверненні до народу, перегукується з ідеями організованого Медведчуком громадського руху про "народовладдя в Україні".

Те, що Арсеній Яценюк запропонував провести референдум, дуже сподобалося Вікторові Медведчуку. Ілюстрація:ria.ru

Лідер громадського руху "Український вибір", кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук підтримав ідею прем'єр-міністра Арсенія Яценюка провести референдум щодо нової української Конституції. Про це сам Медведчук написав на порталі "Українського вибору", інформують Патріоти України.

За словами одіозного політика, послання Яценюка, озвучене у зверненні до народу, перегукується з ідеями його руху про "народовладдя в Україні".

"Складається враження, що основою для полум'яної промови прем'єра став Маніфест Громадського руху "Український вибір". "Настав час, щоб український народ сказав своє слово, якою має бути нова Конституція ...", "Ніхто, крім народу України, не має права визначати, яким буде Основний Закон ...", "референдум за Конституцією є прямим народовладдям .. "- ці ідеї в тій чи іншій інтерпретації "Український вибір" відстоює з перших днів створення вже протягом майже чотирьох років", - пише Медведчук.

Нагадаємо, 24 січня Арсеній Яценюк під час свого телезвернення заявив, що необхідно провести референдум з питання нової Конституції. За словами прем'єра, "ніхто, крім народу України, не має права визначати, яким буде Основний закон".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...