"Демонстрація всій країні декларацій з Миколаєм чи трильйоном, це не те, чим має вражати суспільство нардеп" - голова НАЗК про "почуття гумору" у "слуг народу"

Наталія Корчак заявила, що вона була шокована.

Наталія Корчак. Фото:Daily.ua

Голова Нацагентства із запобігання корупції (НАЗК) здивована дивним почуттям гумору нардепів-декларантів. Про це Наталія Корчак написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що журналіст німецького телеканалу ARD запитав її про те, що найбільше шокувало в деклараціях.

"Насправді, мене найбільше вразили не будинки у сотні метрів, кількість картин, пляшок вина, мільйонний кеш чи, навіть, мощі і власний храм. Найбільше вразили незрозумілі для мене, попри добре почуття гумору, жарти декларантів", - зазначила вона.

Далі Корчак заявила, що вона була шокована.

"На хвилинку, жарти народних обранців, які вважають за норму вносити до державного реєстру декларацій абракадабру. Шокована як рівнем почуття гумору і громадянською позицією щодо проголосованого самими ж Закону, так і рівнем освіченості. Насправді, демонстрація всій країні декларацій з Миколаєм чи трильйоном, це не те, чим має вражати суспільство нардеп", - сказала голова НАЗК.

Крім того, Корчак визнала, що існує декілька законодавчих прогалин, зокрема відсутність порядку подання е-декларацій особами, які є затриманими, тримаються під вартою або відбувають покарання та тими, хто за станом здоров’я не може подати декларацію (перебуває у тяжкому стані, знаходиться на лікуванні, тощо).

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...