Держантикорупціонери розсварилися вщент: Холодницький назвав Ситника параноїком і відправив до психіатра

Голова САП запевнив, що не буде нікому мститися, хоча не раз замислювався про відставку.

Артем Ситник та Назар Холодницький. Ілюстрація:ВВССпеціальний антикорупційний прокурор Назар Холодницький заявляє, що не збирається мститися директору Національного антикорупційного бюро Артему Ситнику і що останньому треба до психіатра. Про це він сказав в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Мститися? Ну, у людини просто параноя – йому всі мстяться, за ним всі стежать, його всі прослуховують. Людині треба до психіатра сходити", - сказав Холодницький. Він додав, що не розуміє, у чому може полягати помста.

"Яким чином? Я мщуся? У мене робота триває. Детективи працюють, приносять документи, погоджуються документи, погоджуються тимчасові доступи, обушки – якщо на це є необхідність – надуються", - сказав Холодницький.

"І незалежно від того, що буде говорити пан Ситник, чи його там спонсори, олігархи і інші його особи, які йому співчувають, процес цей буде йти", - додав він.

Холодницький запевнив, що готовий продовжувати роботу у тих умовах, які є сьогодні.

"В яких умовах? Я не прийшов сюди, щоб просто так піти, тому що так комусь захотілось. Процес триває. Все, що не відбувається, робить нас сильнішими. Я настроєний на бій. Ми будемо показувати результат", - сказав керівник САП.

Він додав, що хоче довести до кінця справи "Роттердам +", "Приватбанку", "Запорізького титаномагнієвого комбінату" тощо.

"У мене, певно, інші пріоритети, ніж у пана Ситника. Мені цікавіше розслідувати, викрити багатомільярдну корупційну схему, ніж п’ять-сім-десять районних судів на хабарах за винесення рішень", - сказав Холодницький.

Разом з тим він сказав, що не раз замислювався про відставку.

"Замислювався. І не раз. Ще до акваріуму, до подій з акваріумом. Ще у вересні 2017 року. Є моральна втома, є бажання щось змінити, в тому числі в своєму житті, але не шляхом, щоб піти обпльованим, бо так комусь захотілось. Як прийшов на цю посаду з квартирою в Вишневому, так і вернусь у цю квартиру з посади. Нового майна не набув. Все моє майно – це моя зарплата. Хіба автомобіль купив новіший", - сказав керівник САП.

"Я не буду мститися точно, хай там хто що не каже", - підсумував Холодницький.

Джерело: DW

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...