Добра новина для зневірених клієнтів: ПриватБанк зміг шокувати українців двічі на день

Націоналізований ПриватБанк відновив доступ юридичних осіб до грошей на рахунках.

ПриватБанк розблокував рахунки юросіб. Фото: Вести.

Приватбанк відновив платежі фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр фінансів Олександр Данилюк, повідомляють Патріоти України.

"Приватбанк відновив платежі фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, як і передбачалось. Тільки що пройшов перший платіж", - написав міністр.

За словами Данилюка, всі платежі ініційовані вчора будуть виконані сьогодні.

"Для того, щоб провести оплату всіх податків та зборів та уникнути штрафів сьогодні операційний день буде подовжено", - додав він.

Цю інформацію підтвердив і директор з інформаційних технологій Приватбанку Дмитро Дубілет.

"Запустили платежі ФОП і юросіб ... Поки що тільки в рамках сум, які зайшли на рахунки з 19-го числа", - написав він.

"Запустити всі платежі держава поки що відмовляється, посилаючись на закон. Всі чекають, коли новий голова офіційно вступити на посаду. Сподіваємося, що це буде сьогодні-завтра", - додав Дубілет.

Раніше стало відомо, що державний Приватбанк заморозив кошти юридичних осіб. У банку зазначили, що такий режим обслуговування корпоративних клієнтів є тимчасовим.

Міністр фінансів Олександр Данилюк заявляв, що правління і наглядова рада націоналізованого Приватбанку будуть сформовані у вівторок, а Ігорю Коломойському пригорозив в'язницею.

Патріоти України повідомляли, що вчора Національний банк України виділив "ПриватБанку" 15 млрд гривень для підтримки ліквідності.

Глава НБУ Валерія Гонтарева заявила про конфіскацію коштів Коломойського і його партнерів

Увечері 18 грудня Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію "Приватбанку".

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...