Допитуватимуть разом з росіянами: Матір і сестру вбивці посла РФ в Туреччині затримала поліція

Вчора, 19 грудня, в художній галереї в Анкарі на відкритті виставки 22-річний Мевлют Алтинташ застрелив посла Росії в Туреччині Андрія Карлова зі словами "За Алеппо!".

У Туреччині затримали родичів вбивці російського посла. Фото: CNN Turk.

Мати і сестра Мевлюта Алтинташа, який застрелив посла РФ в Туреччині Андрія Карлова, затримані поліцією. Члени сім'ї Алтинташа були, за даними CNN Turk, затримані в його рідному місті Айдин на заході країни, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, 22-річний Мевлют Алтинташ, який служив в поліції Анкари, вчора, 19 грудня, застрелив посла РФ Андрія Карлова в художній галереї в столиці Туреччини, де він був присутній на відкритті виставки.

МЗС Росії підтвердило смерть Андрія Карлова.

Опубліковано шокуючі фото і відео вбивства російського посла.

Тим часом політики пророкують нову російсько-турецьку війну.

Український журналіст Віталій Порников прокоментував вбивство російського посла.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...