"Дорогие россияне, это начало конца. Расплата будет. Просто готовьтесь": Березовець про висновки слідчої групи по МН17

Міжнародне слідство встановило причетність Росії і проросійських бойовиків до катастрофи MH17.

На місці катастрофи   МН17. Фото: apravda.com.

Дорогие россияне, это начало конца. Расплата будет, независимо от того, хотите вы этого или нет. Это не злопыхательство, просто констатация. Просто готовьтесь. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

Нагадаємо, сьогодні у Нідерландах на прес-конференції Спільної слідчої групи щодо катастрофи МН17 було оприлюднено результати розслідування.

Глава слідчої групи Вільберто Пауліссен сказав: "Ми прийшли до висновку, що МН17 був збитий ракетою 9М38, запущеною з "Бука", яка була ввезена з Російської Федерації і яка була повернута в Російську Федерацію".

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...