Диктує "Сєня": "Народний фронт" озвучив свої вимоги щодо складу нового Кабміну і ролі Авакова в уряді

Керівник фракції у парламенті заявив, що на своїх постах в Кабінеті міністрів України повинні залишитися міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр юстиції Павло Петренко.

Максим Бурбак. Фото:vidido.ua

Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак висловив побажання своєї політичної сили щодо кандидатур на посаду міністра внутрішніх справ і міністра юстиції в уряді України після відходу Арсенія Яценюка. Про це він заявив журналістам на прес-конференції в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Лідер політичної партії "Народний фронт" Максим Бурбак підкреслив, що на своїх постах в Кабінеті міністрів України повинні залишитися міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і міністр юстиції Павло Петренко.

"Кандидатури міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і міністра юстиції Павла Петренка ми будемо підтримувати, тому що бачимо, що вони повинні і надалі впроваджувати такі необхідні реформи, які були розпочаті", - пояснив нардеп Бурбак.

Свято наближається: Російські окупанти перекривали Кримський міст. Істерять про атаки ракетами та дронами

понеділок, 13 травень 2024, 9:45

У тимчасово окупованому Криму вночі та вранці 13 травня оголошували про ракетну небезпеку. . При цьому окупанти перекривали рух Керченським мостом, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ. . В РФ заявили, що вранці українські військові завдали уд...

У РУ переполошені атакою дронів на три області

понеділок, 13 травень 2024, 9:32

Російські пропагандисти заявляють про "успішне відбиття" атаки, але одночасно йдеться про пожежі і руйнування. У Липецькій, Білгородській і Курській областях Росії заявили про нічну атаку дронів і про роботу російської ППО. Про це пише російська пропаг...