Електронні декларації: Стало відомо, коли запрацює нововведення для чиновників

Геращенко: "Ми вже не встигаємо запустити цей процес в цьому році".

Антон Геращенко. Фото: ria.ru.

Національне агентство з протидії та запобігання корупції запустить процес подачі електронних декларацій для всіх чиновників і депутатів місцевих рад в наступному році. Про це розповів народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ми вже не встигаємо запустити цей процес в цьому році, тому що він повинен був бути запущений до 1 квітня, проте в грудні були обрані тільки три з п'яти членів агентства", - сказав Геращенко.

За його словами, завдання агентства - створити режим контролю за підтриманням Закону протидії та запобігання корупції серед чиновників: починаючи від депутатів місцевих рад, закінчуючи Президентом, Кабміном, нардепами.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, народний депутат України, співавтор ряду антикорупційних законів Віктор Чумак заявив, що в електронні декларації про доходи чиновникам незабаром доведеться вносити готівкові кошти, коштовності, колекції, картини, ікони тощо.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...