Геннадій Афанасьєв розповів жахливі подробиці катувань, що довели до божевілля російського в'язня Станіслава Клиха (відео)

Станіславу Клиху давали дуже багато психотропних препаратів, для того, щоб він зізнався в придуманих обвинуваченнях.

Станіслав Клих збожеволів від катувань у російській в'язниці. Фото:   uapress.info.

У СІЗО Станіславу Клиху давали дуже багато психотропних препаратів, для того щоб він зізнався у придуманих обвинуваченнях. Про це повідомив звільнений політв'язень Геннадій Афанасьєв в ефірі Еспресо.TV, передають Патріоти України.

"Клих майже постійно знаходиться в одиничній кімнаті. Його розмістили в м'яку кімнату та ріжуть руки і кидають якісь предмети, ніби він сам себе калічить. Станіславу давали дуже багато психотропних препаратів, для того, щоб він зізнався в придуманих обвинуваченнях", - заявив Афанасьєв.

Міжнародні представники готують звернення про необхідність проведення експертизи щодо психічного здоров'я Клиха, щоб його випустили із СІЗО. За його словами, Росія спеціально не проводить незалежну експертизу та вдається до театру абсурду.

"До нього застосовувалися майже ті ж самі тортури, що й до мене. Багато міжнародних організацій робили експертизи і зверталися до лікарів, щоб вони заочно визнали його хворим. Півроку ніхто не знав навіть, де він знаходиться і з ним робили, що завгодно", - додав Афанасьєв.

Російська правозахисниця Зоя Свєтова заявила, що український політв'язень Станіслав Клих збожеволів через тортури, які застосовували до нього у СІЗО.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...