Гірше, ніж санкції Заходу: Екс-міністр економіки РФ розповів, що губить путінську Росію найбільше

Росія сама покарала своїх громадян контрсанкціями.

Екс-міністр економіки РФ розповів, що губить путінську Росію найбільше. Фото: Укрінформ.

Набагато більшої шкоди росіянам принесли так звані контрсанкції, а не санкції Заходу, впевнений екс-міністр економіки Росії Андрій Нечаєв, повідомляють Патріоти України з посиланням на ictv.ua.

- Що стосується, скажімо споживчого ринку і взагалі рівня життя росіян, то тут скоріше за все російськиму населенню завдали удару так звані контрсанкції, а не власне санкції ЄС і інших країн, - розповів Андрій Нечаєв.

За словами колишнього міністра, індивідуальні санкції Заходу можуть наносити серйозну шкоду конкретним людям, але вони "досить нейтральні" з точки зору економіки країни.

Нещодавно у Bank of America заявили, що уряд Росії не зможе одночасно підвищити пенсії і зарплати бюджетників у 2017 році. Ціна питання - 200 мільярдів рублів.

"Якщо вже спробувати визначити...": Посол назвав дві червоні лінії Китаю щодо війни в Україні

вівторок, 21 травень 2024, 10:59

Для Китаю у війні РФ проти України є дві червоні лінії. Одна з них - застосування ядерної зброї. Про це розповів посол України в Китаї Павло Рябікін в матеріалі "РБК-Україна". "Якщо вже спробувати визначити "червону лінію", то, думаю, це дійсно застосу...

Перспективи є? ЄС хоче почати переговори з Україною про вступ у червні, − Politico

вівторок, 21 травень 2024, 10:54

Брюссельські посадовці наполягають на початку офіційних переговорів про вступ України до Європейського Союзу вже у червні, пише Politico . Деталі: Видання спілкувалося з п’ятьма дипломатами, які говорили на умовах анонімності. Вони повідомили, що нараз...