Голосування по Донбасу зірвала російська агентура - Турчинов зробив емоційну заяву

Секретар Ради нацбезпеки назвав народних депутатів, які 5 жовтня заблокували президію Верховної Ради, російською агентурою.

Про це Олександр Турчинов заявив Олександр Турчинов на брифінгу 5 жовтня у Верховній Раді, зазначають Патріоти України.

"На превеликий жаль, російська агентура, яка працює в парламенті, блокуванням президії Верховної Ради зірвала засідання, і Верховна Рада не змогла схвалити закон, який визначав Росію країною агресором", – заявив Олександр Турчинов на брифінгу у Верховній Раді, зазначають Патріоти України..

"Блокування трибуни було свідомою провокацією. Жодних аргументів не працювало! Немає ніяких виправдань блокуванню сьогодні трибуни і зриву голосування за визнання Росії агресором", – зазначив Турчинов.

Крім того він додав, що депутатам, що блокували президію "немає виправдання".

"Можна спекулювати, робити популістичні заклики, але нічим не можна виправдати відмову голосувати за закон, який визнає Росію агресором", - додав секретар РНБО.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...