​Грызлов не самостоятельная фигура, это полено, из которого сделан Буратино, - депутат Держдуми Пономарьов про приїзд емісара Путіна до Києва

Візит представника РФ у тристоронній контактній групі Бориса Гризлова до України ретельно готувався в Кремлі

Порошенко повинен домовлятися з Гризловим тільки про капітуляцію Путіна, - Слава Рабінович

Про це депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов заявив у програмі "Шустер LIVE" 16 січня, зазначають Патріоти України.

"Грызлов не принимает самостоятельных решений. Он – полено, из которого сделан Буратино. Одновременно является человеком президента Владимира Путина и его помощника Владислава Суркова", – сказав Пономарьов.

Несподіваний приїзд до Києва оголошеного в Україні персоною нон-грата політика ретельно готував саме Сурков, підкреслив Пономарьов.

"Сурков должен был доказать, что он руководит украинской тематикой в Кремле. Поэтому он отправил Грызлова, поэтому съездил в Калининград на встречу с Нуланд", – заявив російський депутат.

Постійний член Ради безпеки РФ, колишній голова Державної думи РФ Борис Гризлов, який тепер представляє Росію у тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі, відвідав Київ 11 січня. Зокрема, він зустрівся з президентом Петром Порошенком.

Президент України, говорячи про бесіду з Гризловим, заявив, що готовий зустрічатися з ким завгодно заради звільнення українців, які перебувають під арештом в Росії, і припинення вогню на Донбасі.

Кохання не витримало відстані? Дженніфер Лопес незадоволена: Спливли чутки про проблеми у шлюбі співачки з Беном Аффлеком

понеділок, 6 травень 2024, 8:37

Схоже, у американської співачки і актриси Дженніфер Лопес, яка довго не могла продати свій пентхаус у Нью-Йорку, може з'явитись новий "головний біль". Справа в тому, що, як стверджують інсайдери, у її відносинах з чоловіком Беном Аффлеком виникли пробл...

Довгострокова операція: "Відбивати Крим набагато легше, ніж Донбас", - військовий експерт

понеділок, 6 травень 2024, 8:22

Україна методично знищує російську протиповітряну оборону в Криму. Військовий аналітик Петро Черник розповів charter97, наскільки це важливо й коли чекати знищення Кримського мосту, передають Патріоти України. «Крим — це велика військова база. Якби вда...