Як дочка Путіна відхопила багатого спонсора для свого Фонду

Фонд Катерини Тихонової проведе спільно з МГУ конгрес, всі витрати на який бере на себе державна компанія "Роснефть".

Катерина Тихонова. Фото: ИА Rusnord.

Фонд ймовірної дочки президента Росії Катерини Тихонової "Іннопрактика" проведе спільно з МГУ конгрес, який профінансує державна компанія "Роснефть". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє "Дождь", передають Патріоти України.

Відзначається, що "Роснефть", будучи титульним партнером, оплачує всю організацію заходу в обмін на рекламні послуги в рамках заходу.

Поряд з цим прес-служба Фонду заявила, що інших спонсорів заходу в 2017 році немає.

Повідомляється, що суму матеріальної допомоги для проведення конгресу відмовилися назвати як в "Іннопрактиці", так і в самій "Роснефті".

Щорічний конгрес під назвою "Інноваційна практика: наука плюс бізнес" пройде в МГУ вже втретє.

У конгресі вперше візьмуть участь члени уряду. Наприклад, віце-прем'єр Ігор Шувалов, призначений куратором будівництва долини МГУ від Кабміну, виступить на форумі в якості "експерта". Крім нього очікуються заступник голови уряду Аркадій Дворкович, а також помічник президента Росії Андрій Бєлоусов.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що до складу опікунської ради фонду входять: наближений до президента РФ Володимира Путіна глава "Роснефті" Ігор Сєчін і ряд інших осіб.

Відзначимо, президент РФ жодного разу не підтвердив інформацію про родинні зв'язки з Тихоновою.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...