Якщо до того не посадять: Депутатка, яка звинуватила Путіна у геноциді проти росіян, балотуватиметься в Думу

Ольга Лі веде перемовини з партією "Яблуко".

Ольга Лі. Фото:www.radiosvoboda.org

Депутат Курської обласної думи Ольга Лі заявила про наміри брати участь у виборах в Державну думу Росії від опозиційної партії "Яблуко". Про це вона розповіла в ефірі телеканалу Дождь, передають Патріоти України.

Лі заявила, що веде переговори про висунення в Держдуму тільки з партією "Яблуко" через те, що, на її думку, у "Яблука" більше шансів отримати місця в парламенті. Вона сказала, що не планує балотуватися від ПАРНАС через те, що вони "не зможуть виграти".

"Я б взагалі йшла самовисуванцем. Але мене бентежить те, що на зборі підписів мене сто відсотків не допустять до участі у виборах", - додала депутат.

Однак, за словами Лі, ще невідомо чи буде вона брати участь виборах від "Яблука".

"Таке рішення "Яблуко" на своїх зборах не приймало. Але є певні домовленості, і вони розглядають мою кандидатуру в якості можливої для висунення", - розповіла Лі.

Ольга Лі заявила, що має намір брати участь на виборах до Держдуми, щоб вирішувати проблеми громадян більш ефективно і на більш високому рівні.

4 березня Ольга Лі опублікувала в YouTube звернення до президента Росії Володимира Путіна, в якому жорстко розкритикувала його роботу на посаді президента. Пізніше на курського депутата завели справу про екстремізм за критику влади.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...