Якщо проллється хоч одна крапля кримськотатарської крові, активісти підуть на звільнення Криму від окупантів, - Іслямов

Чутки, поширювані про причетність кримських татар до терористичних утворень, є методом залякування решти населення Криму, пояснив координатор акції кримської блокади.

Ленур Іслямов. Фото:publicist.in.ua

Кримські татари готові до звільнення півострова, коли це буде можливо. Але якщо окупаційна влада буде посилювати репресії, вони можуть зробити це раніше. Про це заявив координатор акції блокади Криму Ленур Іслямов, передають Патріоти України з посиланням на 15 хвилин.

"Окупант повинен знати, що саме кримські татари, корінний народ Криму, ми повернемося до Криму. Ми будемо чекати, коли це буде можливо. Але якщо буде продовжуватися тиск на кримських татар, цей тиск буде наростати, і ми побачимо, що в Криму буде проливатися кримськотатарська кров, ми зайдемо в Крим раніше. ми не для того створені нашими батьками, щоб бути в служінні окупантам", - зазначив він.

Іслямов заявив, що чутки, поширювані про причетність кримських татар до терористичних утворень, є методом залякування решти населення Криму.

Це не про Харків: Експерт пояснив, яким містам загрожує небезпека наступу РФ

понеділок, 13 травень 2024, 2:35

У п'ятницю вранці, 10 травня, збройні сили РФ розпочали наступ на Харківщині, але потрібно очікувати подібних дій й у напрямку Сумської області. Скоріше за все, таким чином ворог відволікатиме українську армію від інших напрямків, оскільки резервів у З...

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...