"Якщо Росія захопить Україну, то залишаться в живих лише малороси", - Ірина Луценко (відео)

Заступник глави фракції БПП в Парламенті вибрала дивні дефініції та не дуже зрозумілу для сьогоднішньої ситуації риторику, аби закликати всіх політиків до єднання.

Ірина Луценко. Скріншот.

У разі, якщо Україну захопить Росія, то "виживе тільки прихована агентура, виживуть тільки малороси, а не українці". Про це заявила заступник голови фракції БПП Ірина Луценко на засіданні Погоджувальної ради вчора, 6 лютого, передають Патріоти України.

Депутат закликала всіх припинити протистояння і об'єднатися для прийняття рішень, а також заявила про наслідки.

"Сьогодні треба зрозуміти: якщо Україну захопить Росія, то виживе тільки прихована агентура, виживуть тільки малороси, а не українці", - заявила Луценко на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій і голів комітетів парламенту.

За її словами, необхідно говорити "про новий вододіл - не про владу і опозицію, а про тих, хто "за" Україну і "проти".

Останнім часом заступник глави фракції БПП у Верховній Раді Ірина Луценко виступає з неоднозначними заявами. Варто пригадати її слова про "ефективний контроль з боку РФ" на території Донбасу, про які писали Патріоти України раніше.

Свій жорсткий коментар цієї заяви дала українська журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва, яка також вказала на співзвучність заяв Ірини Луценко із баченням можливості проведення виборів в ОРДЛО німецьким послом Е.Райхелем.

Нагадаємо, Надзвичайний і Повноважний посол Німеччини в Україні Ернст Райхель заявив, що вибори на окупованій території Донбасу можливо провести навіть в присутності там російських військ..

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...