"Їду не в Москву": Візит в Росію глави Єврокомісії вимагає пояснень

"Еду на Путина родину, а все кричат: "Уродина!"

Голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер. Фото: dnr-news.comЗ повідомлень закордонних ЗМІ стало відомо, що голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер збирається їхати в Росію, щоб відвідати економічний форум, який пройде 16-18 червня в Санкт-Петербурзі, інформують Патріоти України.

За словами Юнкера, він їде "не в Москву, а на економічний форум", тому що "важливо принаймні в економічних питаннях домогтися зближення з Росією".

Голова Єврокомісії підтвердив, що ЄС продовжить санкції проти Росії у зв'язку з її політикою проти України, підтримкою терористів на Донбасі і анексією Криму. Юнкер підкреслив, що його візит до Росії зовсім не означає "пом'якшення європейських позицій".

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...