Євросоюз виділить Україні 100 млн євро на боротьбу з корупцією

Єврокомісія з питань сусідства та переговорів про розширення підтримає всі органи, які забезпечують боротьбу з корупцією в Україні.

Йоханнес Хан. Фото: eeas.europa.eu.

Європейська комісія підтримає боротьбу з корупцією в Україні 100 мільйонами євро. Про це на брифінгу в Києві заявив єврокомісар з політики сусідства та переговорів про розширення Йоганнес Ган, передають Патріоти України.

"Найближчими днями комісія ухвалить програму з підтримки боротьби з корупцією в Україні, це стосується всіх органів, які забезпечують боротьбу з корупцією, парламенту, громадянського суспільства і медіа", – сказав він.

За його словами, вже в цьому році почнеться фінансування. "Ми виділили 100 млн. євро для цієї програми", - уточнив Ган.

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...

Ймовірно, разом із F-16: Колм України може отримати нові системи Patriot

субота, 4 травень 2024, 11:56

Близько 70 українських військовослужбовців вирушили до Німеччини, щоб пройти півторамісячний курс навчання на зенітних ракетних комплексах Patriot. Очікується, що ці системи ППО прибудуть на поле бою в Україну вже наприкінці червня. На Заході прогнозую...