Інакше подолати корупцію неможливо: Мішель Терещенко ініціює розпуск глухівської міськради (відео)

Мер Глухова назвав фактори, які гальмують економічні реформи в місті.

Мер Глухова Мішель Терещенко. Фото: day.kyiv.uaПроти мера Глухова Мішеля Терещенко порушено 9 кримінальних справ. Сам мер заявляє, що більшість високопосадовців в області працює за вказівкою.На прес-конференції в Києві мер розповів, що він ініціює розпуск міськради, повідомляють Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

"Усі ж корупційні питання, які порушуємо ми, залишаються без відповіді. Коли народний депутат Андрій Деркач (депутат від групи "Воля народу", колишній "регіонал") приїздить у місто, в його готелі збираються голова обладміністрації, начальник МВС Сумської області, обласний прокурор, начальник СБУ Сумської області. Всі вони працюють за інструкцією. Внаслідок - тиск проти нас. Всі суди проти нас у Сумах ми програли, але всі ці справи виграли на апеляції у Харкові", – заявляє Терещенко.

Минулу сесію міськради, де депутати мали б голосувати "земельний" пакет рішень, не вдалося відкрити. З 34 депутатів прийшли 14. "Від Верховної Ради мені треба допомогти розпустити міськраду", - сказав Терещенко.

За його словами, позитивні економічні зрушення в місті є, але процес гальмують 3 фактори: "По-перше, правоохоронні органи. В Сумській області не працює жоден. Другий - Сумська облдержадміністрація. Це апарат, який лише заважає. Третє - політичні ігри", – сказав мер. Терещенко скаржиться, що обласні чиновники несправедливо розділяють ресурси.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...