Мокрі розбірки у Глухові: Представники профспілок облили водою радника мера (відео)

Представники профспілок пообіцяли повернутись до Терещенка, якщо їхні вимоги щодо скасування підвищення ціни на воду не будуть виконані.
Активісти влаштували "холодний душ" для чиновників у Глухові. Фото: скріншот з відео.

“Профспілковий наступ” в рамках флеш-мобу містами України влаштував “холодний душ” глухівським чиновникам через підвищення ціни на воду, зокрема водою облили радника Мішеля Терещенка Руслана Павленка. Про це повідомляє прес-служба Федерації незалежних профспілок України, передають Патріоти України.

За інформацією прес-служби, у Глухові на мітинг проти підвищення ціни на воду вийшло біля сотні профспілкових активістів. “Флеш-моб профспілок дістався і до Глухова, де із 1 вересня на 25% виросте ціна на воду. Міський голова Терещенко іще кілька місяців тому вихвалявся, що в Глухові вдалось провести експеримент та знизити вартість води. Але цей експеримент закінчився плачевно для містян – борговою ямою місцевого водоканалу та різким підвищенням вартості води. Щоб влада почула людей, ми влаштували їм сьогодні холодний душ”, – повідомляє прес-служба профспілок.

Профспілкові активісти облили водою члена виконкому та радника мера Терещенка – Руслана Павленка. У прес-службі заявляють, що жителі Глухова не задоволені якістю надання комунальних послуг та обурені черговим подорожчанням. Представники профспілок пообіцяли повернутись до Терещенка, якщо їхні вимоги щодо скасування підвищення ціни на воду не будуть виконані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...