Його потрібно знищити фізично: Парасюк закликав українські спецслужби ліквідувати кума Путіна

Також Парасюк назвав брехнею інформацію про те, що Віктор Медведчук підтримує блокаду Донбасу.

Володимир Парасюк під час виступу. Фото:http://novosti.dn.ua/ Народний депутат України Володимир Парасюк на засіданні громадської ради в Краматорську заявив, що потрібно фізично знищити лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука. Про це пишуть Новини Донбасу, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що Медведчука потрібно знищити фізично, цим повинні займатися спецслужби", - цитує Парасюка видання. Як зазначається, він також назвав брехнею інформацію про те, що блокаду Донбасу підтримує Медведчук.

Парасюк також додав, що наступним кроком дій учасників блокади Донбасу стане повна "блокада Росії на всій лінії зіткнення і на кордоні в Харківській області".

Також присутній на засіданні громадської ради нардеп Костянтин Грішин (Семен Семенченко) заявив, що "енергетику потрібно повернути державі".

Наступ чи провокації? На відстань 150-200 км до кордону з Сумщиною прибуло чотири батальйони чеченців

понеділок, 29 квітень 2024, 10:22

На відстані 150-200 кілометрів від кордону з Сумською областю з'явилися чотири батальйони чеченців, яких завезли з РФ. Збройні сили України готові дати їм відсіч, передають Патріоти України. Про це повідомив у прямому етері КИЇВ24 Володимир Біцак, ком...

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...