Ізраїль готує страшну помсту за збитий винищувач: Російсько-сирійські комплекси С-200, С-300 та С-400 планується повністю знищити

Єврейська держава користуєься жорстим принципом, котрий допомагає виживати їй вже майже 70 років. На кожну втрату відплачувати сторицею, на кожен удар - вдвічі потужнішим.

В Ізраїлі мають намір помститися. Фото: АР.

Ізраїль закрив повітряний простір над значною частиною країни, передають Патріоти України із посиланням на The Jerusalem Post.

Польоти заборонені на північ від Шфаїмі (20 кілометрів на північ від Тель-Авіва). На деякий час був закритий і аеропорт Тель-Авіва, але зараз його робота вводиться в графік. Раніше ВПС Ізраїлю атакували 12 об'єктів на території Сирії. На даний момент розглядається масштабний удар по військових об'єктах в Сирії із застосуванням авіації і тактичних ударних комплексів.

У ЦАХАЛ припускають, що зможуть в разі дозволу повністю вивести з ладу сирійську ППО. Як вважають ізраїльські фахівці, літак ВПС Ізраїлю міг бути збитий російськими С-400.

Також припускалось, що удари по ізраїльським літакам, які були задіяні в нальоти на військові об'єкти на території Сирії, велися із зенітно-ракетних комплексів радянського і російського виробництва С-200 та «Бук». Про це повідомив представник Армії оборони Ізраїлю Йонатан Конрикус, пише ізраїльський журнал Jerusalem Post. Точніше можна буде сказати після завершення експертизи уламків винищувача F16.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...