Хіти тижня. Думав, що там усіх росіян люблять: Балканська країна затримала Захара Прилєпіна як терориста

Російського письменника-бойовика зупинили на кордоні Боснії та Герцеговіни.

Російського письменника Захара Прилєпіна, який активно підтримує терористів "ДНР" і раніше воював на їхньому боці проти України, затримали на кордоні з Боснією і Герцеговиною. Про це Прилєпін повідомив на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідний документ, передають Патріоти України.

Йому відмовили у в'їзді в країну, оскільки там він визнаний терористом. "Сьогодні, 23 серпня, по дорозі з Белграда в Баня-Луку, куди я був запрошений як почесний гість й учасник Зборів Кочіча, мене затримали на кордоні з Боснією і Герцоговиною. Розвернули, як терориста", - написав Прилєпін.

"Підстава - офіційний папір міністерства безпеки Республіки. З 26 березня 2018 року мені заборонений в'їзд на територію Боснії і Герцоговини. Моя присутність несе загрозу державності і міжнародним відносинам", - пояснив прихильник "ДНР".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...