Хіти тижня. Каже, ледве втік від "укропів": Під окупованим Донецьком міг назавжди залишитись депутат Державної думи Росії (відео)

У штабі української воєнної операції на Донбасі заявили, що ЗСУ взагалі не застосовували зброю 5 березня. Хай шукають стрільців серед своїх

Позафракційний депутат Державної думи Росії Олексій Журавльов заявив, що потрапив під мінометний обстріл з боку Збройних сил України під Донецьком. Найманці "ДНР" з так званої "П'ятнашки" опублікували запис втечі після обстрілу, під який нібито потрапив високий гість окупантів, зазначають Патріоти України.

Помічниця депутата Тетяна Калегіна зазначила, що унаслідок обстрілу ніхто не постраждав. «Депутат Журавльов потрапив в перестрілку під Донецьком. Він в складі групи поїхав на позиції. Везли гуманітарну допомогу», – сказала Калегіна.

Також окупанти заявили, що, за попередніми даними, "Журавльова обстріляли цілеспрямовано за наводкою спостерігачів ЗСУ". У штабі української воєнної операції на Донбасі заявили, що ЗСУ не застосовували зброю 5 березня.

«Збройні сили України від початку перемир’я 5 березня вогонь не відкривають. Ми можемо застосовувати зброю винятково в тих випадках, коли є загроза життю або здоров’ю наших військовослужбовців. Наші військовослужбовці сьогодні вогонь не відкривали», – заявили в штабі.

2 березня Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі оголосила про чергову спробу відновлення режиму припинення вогню з півночі 5 березня.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...