Хіти тижня. ​Любиш Путіна - отримуй: Депутату від "Українського вибору" Медведчука приклеїли статевий орган на дах автомобіля (фотофакти)

У Миколаєві місцевий депутату став жертвою невідомих. Потерпілий не готовий асоціювати себе з символічним рядом Путін - «х*йло» - сам, і врешті дилдо з секс-шопу, як символ своїх політичних потуг.

Невідомі приклеїли аксесуар для полового самозадоволення на дах автомобіля

Безтурботний підлеглий Віктора Медведчука Максим Невінчаний припаркував своє авто в центрі обласного центру, біля Миколаївської облдержадміністрації та відправився на сесію. Однак коли повертався до своєї «конячки», виявив "сюрприз" з магазина для дорослих, зазначають Патріоти України.

Слід сказати, що фалоімітатор не вперше "з'являється" поруч з нашим героєм. Місцеві патріоти часто вітали медведчуковця таким символом. Фотографії наслідків дій невідомих "жартівників" радо розтиражовали в місцевих ЗМІ.

Слід також додати, що подібне з Максимом Невінчаним відбулося в травні цього року. У той час коли політик на вулиці давав коментарі телевізійникам, до групи підкрався невідомий і підсунув фаллоімітітор буквально депутату під ніс, немов мікрофон. В грудні минулого року, Невінчаного закидали яйцями під час зустрічі з громадянами в Херсоні. Сам потерпілий політик крайню подію ще не прокоментував, також невідомо, чи буде він звертатися в поліцію через інцидент.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...