Хіти тижня. ​Самі викрали, щоб Порошенко не викрав? Як нардеп Новинський "заарештував" "схопленого СБУ" митрополита УПЦ (МП) Агапіта (відео)

Для побачення з немолодим тбатюшкою, російський олігарх з мандатом народного депутата України прихопив невелику армію, для надійності. Схоже перед аргументами Новинського митрополит Могилів-Подільський​ не встояв.

Митрополит АгапітУ Московській патріархії до останнього сподівались, що вдасться запобігти участі в Об’єднавчому соборі владик УПЦ (МП). Тому візит до Києва «слабкої ланки» в особі митрополита Агапіта, котрий мав зустрітись з одним із кандидатів на посаду голови УППЦ, викликав справжню істерику та, схоже, жорсткі силові заходи, зазначають Патріоти України.

У мережу потрапило відео, як народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський вивозить зі столичного готелю митрополита Могилів-Подільського і Шаргородського (УПЦ МП) Агапіта. Його оприлюднив сайт групі «Інформаційний спротив».

На ньому видно, як ввечері 14 грудня до готелю «Поділ-Плаза», де зупинився церковний сановник, увійшов народний депутат Новинський в супроводі кількох охоронців. Через деякий час вони вивели митрополита Агапіта і увезли у невідомому напрямку.

Незважачи на такі намагання, за попередньою інформацією 10 владик УПЦ (МП) долучилися до Об'єдавчого собору у Софії Київській.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...