Хіти тижня. ​Самі викрали, щоб Порошенко не викрав? Як нардеп Новинський "заарештував" "схопленого СБУ" митрополита УПЦ (МП) Агапіта (відео)

Для побачення з немолодим тбатюшкою, російський олігарх з мандатом народного депутата України прихопив невелику армію, для надійності. Схоже перед аргументами Новинського митрополит Могилів-Подільський​ не встояв.

Митрополит АгапітУ Московській патріархії до останнього сподівались, що вдасться запобігти участі в Об’єднавчому соборі владик УПЦ (МП). Тому візит до Києва «слабкої ланки» в особі митрополита Агапіта, котрий мав зустрітись з одним із кандидатів на посаду голови УППЦ, викликав справжню істерику та, схоже, жорсткі силові заходи, зазначають Патріоти України.

У мережу потрапило відео, як народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський вивозить зі столичного готелю митрополита Могилів-Подільського і Шаргородського (УПЦ МП) Агапіта. Його оприлюднив сайт групі «Інформаційний спротив».

На ньому видно, як ввечері 14 грудня до готелю «Поділ-Плаза», де зупинився церковний сановник, увійшов народний депутат Новинський в супроводі кількох охоронців. Через деякий час вони вивели митрополита Агапіта і увезли у невідомому напрямку.

Незважачи на такі намагання, за попередньою інформацією 10 владик УПЦ (МП) долучилися до Об'єдавчого собору у Софії Київській.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...