Хіти тижня. ​"Захід-2017": У Генштабі вказали напрямок удару, здатний прорвати нечисленні заслони НАТО і вивести росіян на оперативний простір Польщі та Прибалтики

Най божевільніші стратеги в Кремлі спокушаються на швидкий Бліцкриг, благо така можливість дійсно є. Розрахунок може бути лише на те, що Захід не наважиться на ескалацію з ядерною надпотугою і нарешті погодиться задовольнити амбіції Путіна

Під час масштабних військових навчань "Захід-2017" російські війська можуть спробувати пробити "коридор" в сторону Калінінградській області.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив спікер Генерального штабу Збройних сил Владислав Волошин, зазначають Патріоти України.

Військовий підкреслив, що не дивлячись на заяви Москви про те, що Росія нібито ввела в Білорусь лише 3 тисячі вояків, скільки їх буде насправді, ніхто не знає.

Волошин також нагадав, що Білорусь і Калінінградську область Росії роз'єднує т.з «Сувалкський коридор».

"Це досить невелику відстань, це Польща і Литва. І провести в цьому коридорі таку операцію з "іхтамнетами"досить просто. Як показали події в Криму і на Донбасі ... Їх там теж "не буде". Вони так само можуть заховати їх в Білорусі і сказати: "Це не наші військові", - переконаний Волошин.

Полковник також наголосив, що за такого сценарію, виходячи з наявного співвідношення сил, окупація Прибалтики буде майже неминучою, а на польському напрямку на першому дихання реально просунутись впритул до Варшави.

Не важко здогадатись, що зупинити такий варіант НАТО може тільки масованими ракетними ударами та ударами ВПС, зазначають ПУ. А це вже повноцінна війна з ризиками ескалації до світового ядерного конфлікту. Безумство. Поставити світ на край знищення, щоб пропихнути план Путіна по перерозподілу зон впливу у Східній Європі.

Можна стверджувати, що така авантюра не можлива навіть для Кремля. Якщо б не одне але. В РФ вже давно рішення приймає одна людина. Людина у котрої старіння супроводжується зростанням комплексу Наполеона, мріями великого «собирателя земли русской» і психічними відхиленнями. Людина, котрій можливо залишилось недовго, і котра схоче на останок «хлопнути дверима».

Тому дуже важливо всім, хто поряд з ВВП, і збирається ще пожити на цьому світі, усвідомлювати всю хибність самовбивчого плану, що шантаж про «ядерний попіл» не пройде і Захід першим вже не «кліпне очима». Саме для цього на найнебезпечнішому напрямку НАТО розмістило американський підрозділ. Звісно, декілька «Абрамсів» не в змозі зупинити ударне угруповання росіян у Сувалкському коридорі. Однак це чіткий сигнал - «кримської прогулянки» тут не чекайте. Якщо загине хоч один американський боєць, це стан війни зі Сполученими Штатами, зі всіма можливими наслідками.

Сувалкський коридор - прикордонна смуга довжиною близько 100 кілометрів, яка відділяє територію Білорусі від Калінінградською області Росії. Наразі по цій території проходить державний кордон Польщі з Литвою.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...