Хотів ще одну "ДНР": СБУ затримала сепаратиста, який агітував за "Дніпропетровську республіку"

Чоловікові доведеться відповісти перед судом.

СБУ затримала сепаратиста, який закликав до створення "Дніпропетровської народної республіки" Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Під час Революції Гідності він створив групу "тітушок", з якою нападав на учасників євромайдану біля Дніпропетровської ОДА, а пізніше, після поїздки в окупований Криму і РФ, почав інформаційні акції в інтересах "руского міра".

За вказівкою кураторів з терористичної організації "ДНР" зловмисник активно поширював антиукраїнські матеріали на різних інформаційно-політичних інтернет-сторінках.

Він також публікував інформацію, спрямовану на дискредитацію сил АТО, матеріали із закликами до насильницької зміни конституційного ладу, громадянської непокори чинній владі, інструкції щодо ухилення від мобілізації тощо.

Також спільник терористів інформував кураторів про настрої населення та соціально-політичну ситуацію в Дніпропетровську.

"Питання для нас і для них в тому": Від Часового Яру залежить доля битви за Донбас, "заруба" буде страшною, - експерт

понеділок, 6 травень 2024, 16:49

Росіяни розуміють, що від контролю над Часовим Яром залежить питання, хто взагалі виграє велику битву за Донбас. Військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі телемарафону зазначив, що цілі росіян у цій війні проти України незмінні - це повна пе...

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...