Ручкався з бойовиком: Мер Слов'янська потрапив у гучний скандал (відео)

Вадим Лях є представником партії "Опозиційний блок".

Вадим Лях товаришує з сепаратистами. Фото:Twitter

На французькому телеканалі France 24 в новині, присвяченій подіям на Донбасі, засвітився мер Слов'янська Вадим Лях. На кадрах видно, як він тисне руку "екс-меру" Слов'янська бойовику В'ячеславу Пономарьову. Про це йдеться на сторінці "Слов'янськ" в Twitter, передають Патріоти України.

Варто нагадати, що Пономарьов оголосив себе "мером" Слов'янська навесні 2014 року. Він закликав місцеве населення повідомляти про підозрілих осіб, особливо про тих, хто спілкується українською мовою. Тих, хто не поділяв думку про необхідність відокремитися від України, обіцяв знищити.

Ще один колишній мер Слов'янська - Неля Штепа, якій в Україні інкримінують посягання на територіальну цілісність і сепаратизм, заявила, що планує повернутися на посаду міського голови Слов'янська. Судовий процес у справі Штепи досі не може завершитися через проблеми з суддями.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...