​Кілери Путіна маскувалися під офіцерів Інтерполу: Затримані у Туреччині росіяни вбили адміністратора видання «Кавказ-Центр»

Турецька контррозвідка та поліція провели операцію по затриманню у Стамбулі двох громадян РФ, підозрюваних у вбивстві адміністратора опозиційного чеченського Інтернет-ресурсу «Кавказ-Центр» Абдулвахіда Едельгіреєва.

У Стамбулі схоплені кілери ГРУ. Фото Hurriyet

Турецьке видання Hurriyet називає імена затриманих, які імовірно служать в ГРУ. Це 52-річний Юрій Анісімов та 55-річний Олександр Смірнов. Крім причетності до вбивства, їх підозрюють у зборі секретної інформації та іншої шпигунської діяльності. Видання уточнює, що на допитах затримані відмовилися давати свідчення, зазначають Патріоти України.

За даними турецьких спецслужб, росіяни в’їхали на територію Туреччини за підробленими документами. При арешті у них виявили фальшиві посвідчення співробітників Інтерполу.

Абдулвахід Едільгерієв був убитий у Стамбулі в листопаді 2015 року. Він доводився родичем одного з лідерів повстанської організації “Імарат Кавказ” Мовладі Удугова, яка взяла в свій час на себе відповідальність за теракти в московському метро в 2010 році і вибух в аеропорту “Домодєдово” в 2011 році.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...