Конгрес США розпочав розслідування "уранової угоди" з РФ, яку уклали за часів Обами

Разом з тим, американські ЗМІ зазначають, що розслідування є спробою республіканців відвести увагу від поточного розслідування щодо російського втручання у президентські вибори в США.

Конгрес США. Ілюстрація:BBC.com

Комітет з питань розвідки Палати представників Конгресу США ініціював розслідування щодо "уранової угоди" з Росією, укладеної за часів президентства Барака Обами. Про це пише Укрінформ, передають Патріоти України.

"Ми зібралися сьогодні, щоб оголосити про початок розслідування щодо причетності Росії до уранової угоди, укладеної кілька років тому. Це початок процесу", - заявив голова комітету, конгресмен Девід Нуньєс під час спеціальної прес-конференції.

До речі, дана угода, укладена за часів президентства Обами, є постійним джерелом критики на адресу демократів.

Американське видання Politico зазначає, що розслідування щодо "уранової угоди" з РФ є спробою республіканців відвести увагу від поточного розслідування щодо російського втручання у президентські вибори в США.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...