Кум Путіна Медведчук таємно спілкувався зі штабом Трампа під час виборів, - Reuters

Американське видання не називає співрозмовника українського олігарха, але зазначає, що бесіда йшла про відносини Росії і США.

В.Медведчук. Фото: reuters.com.

Майкл Флінн і інші радники під час виборчої кампанії Дональда Трампа зробили принаймні 18 телефонних дзвінків і написали електронні листи російським офіційним особам протягом останніх семи місяців президентських перегонів 2016 року в США. Також зі штабом американського лідера Дональда Трампа під час передвиборної кампанії спілкувався і лідер руху «Український вибір», кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Співрозмовники агентства не уточнили, з ким саме розмовляв Медведчук. Бесіда йшла про відносини Росії і США, пояснили вони. Сам лідер «Українського вибору» відкинув інформацію джерел.

«Я не знайомий з будь-ким з близького оточення Трампа, тому і подібних бесід бути не могло», - відповів Медведчук.

За даними Reuters, ФБР і члени Конгресу, які розслідують зв'язки Росії з штабом Трампа, виявили 18 раніше невідомих розмов. Шість бесід вів посол Росії в США Сергій Кисляк, частину - Медведчук. Імена інших учасників переговорів засекречені, але можуть бути розкриті пізніше, уточнює агентство.

За словами джерел, в самих переговорах не було ніяких порушень, але розкриття цієї інформації «може посилити тиск на Трампа і його помічників».

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...