​Любиш Путіна - отримуй: Депутату від "Українського вибору" Медведчука приклеїли статевий орган на дах автомобіля (фотофакти)

У Миколаєві місцевий депутату став жертвою невідомих. Потерпілий не готовий асоціювати себе з символічним рядом Путін - «х*йло» - сам, і врешті дилдо з секс-шопу, як символ своїх політичних потуг.

Невідомі приклеїли аксесуар для полового самозадоволення на дах автомобіля

Безтурботний підлеглий Віктора Медведчука Максим Невінчаний припаркував своє авто в центрі обласного центру, біля Миколаївської облдержадміністрації та відправився на сесію. Однак коли повертався до своєї «конячки», виявив "сюрприз" з магазина для дорослих, зазначають Патріоти України.

Слід сказати, що фалоімітатор не вперше "з'являється" поруч з нашим героєм. Місцеві патріоти часто вітали медведчуковця таким символом. Фотографії наслідків дій невідомих "жартівників" радо розтиражовали в місцевих ЗМІ.

Слід також додати, що подібне з Максимом Невінчаним відбулося в травні цього року. У той час коли політик на вулиці давав коментарі телевізійникам, до групи підкрався невідомий і підсунув фаллоімітітор буквально депутату під ніс, немов мікрофон. В грудні минулого року, Невінчаного закидали яйцями під час зустрічі з громадянами в Херсоні. Сам потерпілий політик крайню подію ще не прокоментував, також невідомо, чи буде він звертатися в поліцію через інцидент.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...