Луганськ сьогодні - зона відчуження, - Злий одесит

Через 2 з половиною роки "волі" від "рабства під київською хунтою" замість екстазу і загальної ейфорії - в Луганську порожні вулиці, зруйновані будівлі, і незмінна пропаганда "русского мира" на кожному кроці.

Луганськ - нова зона відчуження. Фото: Остров.

Три, без малого, роки як Луганськ знаходиться в окупації турботливого "русского мира". Майже три роки ізоляції, невизначеності і страху. Хоча, руССоСМІ і продажна місцева сепарня звеличують життя без України і успіхи процвітаючою недореспубліки. Чи так це? Про це пише у своєму ЖЖ Злий одесит, передають Патріоти України.

"Острів" опублікував фотографії однієї з мешканок вимерлого міста і вони не продемонстрували яскравих фарб, радісних облич і радісних від невимовного щастя натовпів. Замість екстазу і загальної ейфорії - порожні вулиці, зруйновані будівлі, і незмінна пропаганда "русского мира" на кожному кроці. І в цій клоаці безвиході і сірості головною віддушиною для декого став єдиний не дефіцитний продукт - горілка .. А для когось - просто надія, що Луганськ повернеться додому.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...