Мабуть, бомбитимуть Вороніж: Лавров пообіцяв Тіллерсону жорстку відповідь на закриття російських диппредставництв

За своєю давньою звичкою, глава МЗС РФ заявив, що напруженість у відносинах виникла не з вини його країни.

Сергій Лавров. Фото: РБК.

Глава МЗС Росії Сергій Лавров в телефонній розмові з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном заявив, що Москва відреагує на закриття російського генконсульства в Сан-Франциско і ще двох дипломатичних об'єктів. Про це повідомляє сайт МЗС РФ, передають Патріоти України.

"Міністр висловив жаль з приводу ескалації напруження у двосторонніх відносинах, розпочатий не нами, і вказав, що в Москві уважно вивчать оголошені американцями нові заходи, після чого буде повідомлено про нашу реакцію", - йдеться в повідомленні.
Повідомляється, що ініціатором дзвінка була американська сторона. Тіллерсон подзвонив для того, щоб проінформувати Лаврова про додаткові обмеження діяльності російських дипломатичних представництв на території США. Нагадаємо, 31 серпня 2017 року, Держдепартамент США зажадав від РФ закрити своє Генеральне консульство в Сан-Франциско, канцелярський підрозділ у Вашингтоні, округ Колумбія, і консульський підрозділ в Нью-Йорку.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...