Мешканці Слов'янська пригрозили Наталії Королевській забороною на в'їзд у місто (документ)

Активісти просять владу позбавити місто від політичного піару нардепа "Опозиційного блоку".

В 2016 році в Слов'янську Королевську облили зеленкою. Фото: 6262.com.uа.

У Слов'янську активісти просять владу позбавити місто від політичного піару нардепа Наталі Королевської на 9 травня. Таке звернення до міського голови Вадима Ляха щодо майбутніх заходів до 9 травня під час апаратної наради зачитав голова "Спілки патріотів Слов'янщіні" Василь Хоменко, передають Патріоти України з посиланням на 6262.

У своєму зверненні активісти попросили не перетворювати День пам'яті і примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні на майданчик для політичного піару, а також захистити населення від виступів "Опозиційного блоку" і Наталії Королевської.

Якщо ж нардеп знову приїде в Слов'янськ, патріоти будуть піднімати питання про заборону в'їзду Королівської на територію міста і району.

Також на 9 травня активісти анонсували проведення ходи та покладання квітів до пам'ятників загиблих солдат.

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...

"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...