Московські попи не врятували: Росія знову зганьбилася із запуском нової ракети, - ЗМІ

Цього разу конфуз стався в присутності російського президента Путіна, який спеціально з'явився на космодром на «урочистий» запуск ракети.

Пуск ракети з космодрому Восточний з технічних причин перенесено на добу. Фото: ТАСС.

Сьогодні рано вранці в Росії в черговий раз зірвався пуск ракети-носія "Союз-2.1б". Причому, цього разу конфуз стався в присутності російського президента Путіна, що спеціально з'явився на космодром на «урочистий» запуск ракети. 27 квітня в 5:01 ранку повинен був відбутися перший запуск ракети-носія "Союз-2.1а" з нового російського космодрому Восточний. Однак його перенесли, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Диктор на космодромі оголосив, що запуск ракети перенесений на добу. "В" Роскосмосі "не мають інформації", - заявив представник держкорпорації, відповідаючи на питання про причини перенесення.

З достовірних джерел стало повідомо, що запуск перенесли з технічних причин. "Команда на запуск була перервана на останній хвилині перед стартом", - сказав співрозмовник агентству ТАСС.

Також російські ЗМІ повідомили, що на космодромі перебував президент РФ Путін. Прес-секретар президента Пєсков заявив, що Путін затримається на космодромі до з'ясування перспектив повторного запуску, призначеного на 28 квітня.

Планувалося, що ракета-носій "Союз-2.1а" виведе на орбіту три супутники: "Ломоносов", "Аист-2Д" і SamSat-218.

Як бачимо, не допомогло і урочите освячення нового космодрому "Восточний" Єпископом Благовіщенським і Тинденським Лукіаном, про що писали Патріоти України вчора.

Відзначимо, що сьогоднішній збій з запуском ракети не перший за рахунком. Так, 12 березня поточного року зірвався пуск також ракети-носія "Союз-2.1б" з супутником "Ресурс-П" під час старту на "Байконурі". "Під час старту ракети-носія" Союз-2.1б "з космічним апаратом дистанційного зондування Землі "Ресурс-п" № 3 відбулося автоматичне відключення двигуна", - пояснили тоді причину провалу запуску.

А нештатна ситуація, що виникла під час другого в історії пуску російської ракети-носія "Союз-2.1в" в грудні минулого року, взагалі привела до втрати новітнього супутника дистанційного зондування Землі "Канопус-СТ". Так що, як співається у відомій пісеньці, «чтоб они не делали, не идут дела...».

Причому, якщо збої з запусками космічних ракет трапляються хоча б не дуже часто, то літаки-вертольоти падають в Росії практично щодня. Влітку і восени минулого року ЗМІ багато писали про масовий падіж російських літаків і вертольотів, однак потім перестали, тому що дане явище стало буденністю.

Також в ЗМІ неодноразово вказувалося і причина такого ганебного бардаку в Росії - загальна деградація цієї країни під керівництвом шахрая, злодія і міжнародного злочинця Путіна.

Нагадаємо, як вказало в минулий понеділок Радіо Свобода, «в Росії Путіна стрімко занепадає все, крім амбіцій». А видання ВВС вказало минулого місяця, що «Росія неухильно деградує». Сьогоднішній випадок зі зривом запуску ракети-носія "Союз-2.1б" - тому зайве підтвердження ...

Відпрацювали потужно: Бійці ЗСУ показали відео знищення техніки і десанту окупантів у Донецькій області

четвер, 2 травень 2024, 10:53

Бійці 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, які діють на відрізку фронту в Донецькій області, зупинили чергову спробу російських окупантів прорвати оборону українських захисників. Ворожий штурм було зупинено, загарбники зазнали втрат в особовому скл...

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...