Москва лютує: У Держдумі РФ Туреччину звинуватили у підтримці ІДІЛ

Віце-спікер Держдуми порівняв сьогоднішній інцидент з терористичною атакою на російський авіалайнер А321 над Синаєм.

Микола Лєвічєв. Фото:www.1tv.ru

У Держдумі Російської Федерації вважають, що дії Туреччини, яка збила бомбардувальник Су-24 над Сирією, є прямою підтримкою "Ісламської держави". Про це заявив віце-спікер російського парламенту від "Справедливої Росії" Микола Лєвічєв, передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

"В умовах, коли світова спільнота починає повноцінну боротьбу з тероризмом, розсадником якого стали зайняті ІДІЛ території Сирії, Туреччина виявляє солідарність з терористами і збиває наш літак над територією Сирії", - заявив член міжнародного комітету Держдуми.

Лєвічєв порівняв останній інцидент з атакою на російський літак А321 над Сінаєм. "Цей акт агресії можна прирівняти з атакою на інший російський літак у небі над Сінаєм", - підкреслив він.

Як вже повідомлялося, на думку Лєвічєва, Росія має припинити авіасполучення з Туреччиною і вивезти звідти всіх громадян РФ.

"Зараз, коли зв'язок Анкари з ІДІЛ став очевидним, нам необхідно мінімізувати загрозу для наших громадян у Туреччині. Для цього доцільно припинити авіасполучення з цією країною, евакуювати звідти всіх росіян", - додав депутат.

"Виступаю за відкриття цієї дискусії": Макрон запропонував ідею використання французьких ядерних боєголовок для захисту ЄС від Росії

неділя, 28 квітень 2024, 16:53

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що готовий обговорити використання французьких ядерних боєголовок для захисту Європи від загроз з боку Росії. Про це повідомляє Politico, передають Патріоти України. "Я виступаю за відкриття цієї дискусії, яка...

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...