"Москва слезам не верит": Російський режисер профінансував терористів "ДНР" на мільйон рублів

Володимир Меньшов передав терористу "ДНР" Прілєпіну гроші і ноутбук.

Володимир Меньшов і Віра Алентова. Фото: Ivona.

Російський режисер і актор Володимир Меньшов, відомий на пострадянському просторі в першу чергу як творець фільму "Любов і голуби", передав гібридній армії РФ у тимчасово окупованій частині Донбасу мільйон рублів. Про це у себе в Facebook повідомив найманець з Росії, письменник Євген Прилєпін, передають Патріоти України.

Як стверджує російський подільник терористів, Меньшов віддав йому гроші в пакеті під час зйомок авторської телепрограми Прилепіна.

"Каже: "От грошей привіз - допомогти Донбасу. Ще ноутбук ". Віддав пакет ... В пакеті знайшов мільйон рублів", - заявив член окупаційного контингенту в зоні АТО.

Прилєпін стверджує, що момент передачі подарунків (доказ фінансування тероризму - Ред.) Меньшов відмовився знімати на відео, заявивши, що "краще таке робити в тиші".

Як наголошується в запису в соцмережі, медики спецназу бойовиків подякували дарувальнику за допомогу.

Нагадаємо, 13 лютого 2017 року російський письменник Євген Прилєпін, відомий під псевдонімом "Захар", заявив, що став так званим "заступником командира батальйону по роботі з особовим складом" у терористів "ДНР".

З початку гібридної війни в Донбасі він неодноразово брав участь в організації поїздок в ОРДЛО російських діячів культури. СБУ відкрила проти нього кримінальне провадження за статтями "участь в діяльності терористичної організації" і "фінансування тероризму".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...